Riparime te ndryshem ne pistona hidraulike, pompa, kamjo , shperndaresa, diferenciale, si dhe konstatimi I problemeve te ndryshme hidraulike/elektrike dhe diagnotikimi I tyre. Shumllojshmeri saldimesh te ndryshme me oksigjen, argon, dhe elektroda gize celiku e alumini. Reparti I tornimit ofron nje larmishmeri produktesh duke filluar qe nga prodhimi i nje detalji si bokulla rrondele spinota per kollona deri tek tornime, frezime, redifikime te precizionit te larte!

Barenim Detaljesh
makineri-1

Frezime Detaljesh
makineri-1

Redifikim Detaljesh te Ndryshme
makineri-2

Saldime me oksigjen Saldime me elektrode Saldime me argon

saldime-me-oksigjen,-saldime-me-elektrode,-saldime-me-argon

Tornime
torno

Zgjidhje e shpejt dhe efikase
zgjidhje-e-shpejt-dhe-efikase1