Kush jemi?

 

Mag Service shpk eshte i specializuar në ofrimin e zgjidhjeve me performancë të lartë ne sektorin e sistemeve me vaj dhe presion te larte hydraulik. Firma ka një gamë të madhe të produkteve standarde dhe të bërë me porosi e cila ka siguri dhe inxhinieri te specializuar ne cilesi. Nga produktet në prodhim të shërbimit të dedikuar konsumatorëve dhe mbështetje,Mag service shpk e di se çfarë është e rëndësishme për ju. Montim dhe instalim, riparim dhe mirëmbajtje të makinerive hidraulike që përdoren për punimet e ndërtimit si dhe kryerja e shërbimeve të ndryshme inxhinieriko-mekanike të çdo lloji që përdoren në aktivitetet përkatese të përcaktuara në pikën e mësipërme të këtij objekti.

Cfare ofrojme?

 

Firma Mag Service shpk ofron një shumëllojshmëri aksesorësh dhe pjesë këmbimi për makineri të rënda. Tek Mag service do të gjeni cdo gjë që kërkoni: Pompa dhe pistona ,shpendaresa, tubo fresibel, vajra hidraulike, gomina per skavatore, skrepa, fadroma, vinca, aksesore per skavatore, pjese kembimi tuba, mbeshtetese tubash, rakorderi per presion te larte, rakorderi inoksi, tapa, rondele, bashkues metrik ermeto, rakorderi per matjen e presionit, manometra, rakodreri per presion te ulet, rakorderi per tuba frenash, pajisje ajeri per makineri, shternguese, fasheta, pajisje hidraulike, pompa, pajisje kavosh, pjese motorri, bronzina, dinamo, kemishe piston, kollodok, setguarnicioni, piston, kemisha, stela pistonash hidraulik dhe ajri,
motorino, testate; Zinxhire gome; Pompa, grup timoni, pjese pompe, pompa hidraulike, pompa kambio, pompa ndihmese, pompa uji, pompaci, filtrat ajri, filtra vaji te motorrit, filtra separator kompresor ajri, malie zinxhiri, spinota, bokulla, pllaka, rrula, rrota drejtuese e dhembezuese si dhe bullona te llojeve dhe fortesive te ndryshme, dhembe per kovat, maja gerryese asfalti dhe pusesh, etj

         

Vizioni:

 • Të ofrojmë shërbime të cilësisë se larte dhe të tejkalojmë pritjet e klientëve tanë me theks të jashtëzakonshëm në krijimin e vlerës, duke ofruar besueshmëri të plotë të shërbimit.

Misioni:

 • Për të ndjekur praktikat më të mira si një entitet përgjegjës , duke kontribuar në zhvillimin e qëndrueshëm të shoqërisë në nivele të shumëfishta.
 • Për të ruajtur dhe për të përmirësuar integritetin në të gjitha marrëdhëniet tona të biznesit nëpërmjet monitorimit të vazhdueshëm, kontrollit dhe ndërhyrjes pa kompromis.
 • Për të arritur pozitën udhëheqëse në secilin prej sektorëve të biznesit tonë nëpërmjet rritjes së qëndrueshme.
 • Për të siguruar kënaqësinë totale të konsumatorëve përmes krijimit dhe shpërndarjes se produkteve dhe shërbimeve cilesore me kosto konkurruese.

Vlerat :

 • Llogaridhënia

Ne i dimë dhe i kuptojnë përgjegjësitë tona, përcaktojmë qartë qëllimet, kërkojmë dhe sigurojmë mjetet dhe autoritetin për të ofruar në premtimin tonë te përbashkët me urgjencë, pasion dhe energji.

 • Fokusi te konsumatori

Ne kemi klientin ne fokus gjatë gjithë kohës në mënyrë që të parashikojmë, të kuptojme, të angazhohemi dhe të tejkalojmë pritjet. Nëse ky është klienti brendshem apo i jashtem, një klient ekzistues apo një klient I rikjo ska fare rendesi, konsumatori ështe ne qender te çdo gjëje që bëjme

 • Inovacioni

Ne vazhdimisht kemi një qasje largpamëse për risite dhe të përqafojmë idetë e reja duke parashikuar nevojat e konsumatorëve dhe mundësitë e tregut.

 • Integriteti

Ne gjithmonë bëjmë gjënë e duhur duke zhvilluar marrëdhënie të qendrueshme duke u bazuar në besim dhe respek reciprok

 • Puna ne ekip

Ne në mënyrë proaktive ndajmë informacion, burime, njohuri dhe ide, dhe punojme ne ekip në ndjekje të qëllimit të përbashkët

 • Krijimi I Vleres:

Ne vazhdimisht përpiqemi për të krijuar vlera për klientët tanë, punonjësit dhe aksionarët.

Partneret

klient24

klient1

fiat234

liebb234

Komatsu-Logo234

case43