Firma tregton gjithashtu asortimente si: Tubo fresible,tubo ajri, tubo gazi, bokulla, pipeta, kavo celiku, pjes te ndryshme per pompa kamjo shperndares, gomina te presionit te lart, permistopa te te gjitha llojeve, filtra hidrauliku vaji ajri, zinxhira per eskavatora, gjerdan, dhemb kove, vajra hidrualik dhe motorri, cekica te ndryshem si dhe pjes per ta per mjetet si Skrepa Vinxha Skavatore Fadroma Pirune Rrula etj